top of page

Vi dro til Nederland!

Vi besøkte teknologileverandør i Nederland med Handelens miljøfond!

De siste ukene har virket som en berg- og dalbane for oss og for prosjektet vårt. Vi har fått så mye god tilbakemelding og oppmerksomhet i forbindelse med prosjektet vårt på bleiegjenvinning, og det begynner å bli tydelig for oss at dette er et problem mange vil ha en god løsning på.


Vi har lenge vært i kontakt med en teknologileverandør i Nederland, fordi deres teknologi er den som vi ser på som mest lovende med tanke på verdistrømmer inn og ut, og vi digger hvordan de fremstår.


Da vi endelig kom ned til anlegget som ligger utenfor Nijmegen, som er ca. to timer sør for Amsterdam, ble vi møtt av den deilige lukten av brent avfall.

Vi ble også møtt av Roy og Willem som er driftsleder og direktør for Elsinga Bleiegjenvinningsanlegg.

De ga oss en kort innføring i teknologien og deres vei til et operasjonelt anlegg, før turen gikk videre til omvisning på anlegget.


 


Roy Morssinkhof (til venstre) er prosjektleder for etableringen av anlegget, og for nye anlegg i både Nederland og Belgia, og en skikkelig ildsjel! Han viste oss rundt hele anlegget, og forklarte prosessen fra innsamling av bleier, til utsending av ferdig plast.


Vi var så heldige å ha med oss Eirik Oland (til høyre), som er utviklingsleder i Handelens miljøfond. Hvis du har fulgt oss på Instagram, har du kanskje sett at vi har vært på et spennende møte. Det var hos Handelen miljøfond, og etter møtet valgte vi å søke på midler til prosjektet vårt.


Vi kan nå med glede meddele at vi har fått innvilget søknaden, og får støtte av dem!

Dette er så gøy, og vi er evige takknemlige til Handelen miljøfond for deres støtte, både i form av penger, men kanskje viktigst av alt, en interesse i prosjektet vårt, og at de ble med oss til Nederland.
Du kan lese mer om alt det fine Handelens miljøfond gi støtte til her:


177 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page