top of page

Hva vil vi få til?

Bleier er 8% av restavfallet, så det vil være en stor fraksjon som kommunene kan få gjenvunnet om vi finner en god løsning på det.

Vi er Waste to Value.


Et bachelorprosjekt ved Innovasjon og prosjektledelse på Høgskolen i Østfold ved campus Fredrikstad. Nå er det viktig å understreke at vi ikke bare er et bachelorprosjekt, men Nina og Anna, to engasjerte studenter som er brennende opptatt av bærekraft på alle ledd. Vi vil bidra til at vi som lever på kloden i dag kan leve gode liv og bruke jordens ressurser uten å gå på bekostning av kommende generasjoners liv og verdighet.Og hvordan tenker vi å få til det?


EU har stilt et krav til alle kommuner om å gjenvinne 65% av alt restavfall innen 2035.

Vi kan ikke redde hele verden, Norge, eller Fredrikstad, men vi kan bidra med noe, og dette noe, er bleier. Nasjonalt ligger vi på 40% gjenvinning, noe det har ligget på siden 2019, men i Fredrikstad er vi kun kommet opp på 24%.

Vi kan bedre enn det!I denne Bacheloroppgaven


skal vi ved hjelp av metoder og verktøy utforme et konsept for et gjenvinningsanlegg for bleier.

Bleier er 8% av restavfallet, så det vil være en stor fraksjon som kommunene kan få gjenvunnet om vi finner en god løsning på det.

Vi gleder oss til å kjøre workshops, intervjuer, skrive debattinnlegg og gjøre undersøkelser, for å nevne noe. Dette blir gøy og lærerikt, og vi håper du vil følge oss på veien mot å gjøre verden litt bedre.


100 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Guest
Feb 11, 2023

Spennende utfordring!!

Like
bottom of page